ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 6ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΙΨΙΑΣ ΤΟΥ


          Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Καλαμάτα ένας 53χρονος που κατηγορείται για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου.

          Ειδικότερα, το 2014 είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την τότε 6χρονη ανιψιά του, η οποία εκμυστηρεύθηκε το συμβάν σε εκπαιδευτικό της τις προηγούμενες μέρες.

          Μετά την αποκάλυψη του 14χρονου σήμερα κοριτσιού, στο σχολείο έγιναν οι ανάλογες κινήσεις και ο 53χρονος συνελήφθη.

          Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ