ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΙΚΑ


          Καταστροφική ήταν η πυρκαγιά, που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε σπίτι στην περιοχή των Γιαννιτσανίκων.

          Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή βόρεια του παλιού σκουπιδότοπου. Η πυρκαγιά ξέσπασε από αδιευκρίνιστη έως τώρα αιτία με τις φλόγες να επεκτείνονται σε ισόγειο, υπόγειο και πρώτο όροφο του οικήματος. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις παρουσία και του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας Θανάση Κατσαφάδου.

          Εγκαίρως απομακρύνθηκαν από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού κάποιες φιάλες υγραερίου, οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν δημιουργήσει ανεξέλεγκτη κατάσταση, ενώ ευτυχώς η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στα παρακείμενα ελαιόδεντρα, καθώς με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

 Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ