ΔΥΟ ΡΟΜΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ – ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΡΟΥΤΙΝΑ – ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ


          Δύο Ρομά, ηλικίας 26 και 18 ετών, κατηγορούνται ότι με μια ειδική σιδερένια κατασκευή προσαρμοσμένη σε βανάκι και με τη χρήση τροχαλίας ξήλωναν και έκλεβαν τους μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ για το χαλκό που περιέχουν.

          Η δράση τους αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, μετά την τελευταία καταστροφή και κλοπή ενός μετασχηματιστή την περασμένη Παρασκευή στην Πιπερίτσα.

          Οι δύο Ρομά στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους κατηγορούνται για συνολικά 7 περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 18 Νοεμβρίου πέρυσι έως και τις 11 του τρέχοντος μήνα στην Καλλιρρόη, την Ανδρούσα, τον Άμμο, τη Μεσσήνη και την Πιπερίτσα. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο για κλοπή, ενώ κατασχέθηκε και το βανάκι, στο οποίο υπήρχε προσαρμοσμένη η αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή (παλάτζο), για να αποκολλούν τους μετασχηματιστές από τη θέση τους. Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν στο όχημα και ίχνη από λάδια μετασχηματιστή.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ