ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ


          Νέο αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη με άνδρα να πυροβολεί την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια να στρέφει το όπλο πάνω του.

          Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Τετάρτης όταν άνδρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε.

          Ο δράστης εισέβαλε με κοντόκανη καραμπίνα σε καφέ και πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με το thestival.gr.

          Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, ο δράστης είναι πρώην σύντροφος του θύματος. Μπήκε στα κατάστημα με κοντόκανη καραμπίνα και πυροβόλησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη του θύματος.

          Είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην της πριν την πυροβολήσει και αυτοκτονήσει

          Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο στην Παπάφη, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, 40 ετών, μπήκε σε καφενείο όπου βρισκόταν η πρώην σύντροφός, περίπου 40 ετών επίσης η ίδια και ιδιοκτήτρια του καταστήματος, και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Ο ίδιος ήταν πρώην πυγμάχος. Η γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης και αυτόχειρας κατέληξε. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περί τις 19.30. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας.

          Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ιδιοκτήτρια διπλανού καταστήματος ο δράστης πυροβόλησε την ιδιοκτήτρια του καφενείου . «Ακούσαμε δύο πυροβολισμούς , από ότι μάθαμε ο δράστης πρέπει να διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την κοπέλα», είπε η ίδια στο Thesstoday.gr.

          Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της καθώς την παρενοχλούσε συχνά.

          Η ίδια έχει τρία παιδιά.

 

Πηγή – πληροφορίες: thesstoday.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ