ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ


          Πύρινο μέτωπο μαίνεται στην περιοχή της Ασπροπουλιάς, όπου άμεσα έσπευσαν 10 οχήματα της Πυροσβεστικής με 20 Πυροσβέστες για την κατάσβεσή της.

          Το πυροσβεστικό έργο δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς οι καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα οι θυελλώδεις άνεμοι, δυσχέραιναν από την αρχή τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

          Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι φωτιά έχει περιοριστεί και έχει σβηστεί.

          Σύμφωνα με τον, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ασπροπουλιάς η φωτιά αρχικά έμοιαζε να απειλεί τον καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή ενώ το πύρινο μέτωπο λόγω των ανέμων είχε πλησιάσει το χωριό.

          Αγωνιώδεις οι στιγμές για την περιοχή καθώς όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος, η τοπική κοινότητα δεν δύναται να συνδράμει όπως το κάνει πάντοτε :           «Δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, όπως κάνουμε και το καλοκαίρι  οπότε καταστεί αναγκαίο, λόγω των έντονων ανέμων που δεν ευνοούν καθόλου το έργο της πυροσβεστικής.

          Καίγονται καλάμια κοντά στο χωρίο μας. Η φωτιά έχει πλησιάζει αρκετά και τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ που βρίσκεται στην περιοχή».

 


Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ