ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΤΕΤΡΑΠΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ


          Νωρίτερα, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, τις φριχτές του πράξεις.

          «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση. Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

          Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

          Η σύλληψη

          Ο δράστης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι Mazda, στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Παμπελοννησιακού, έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα που είχε στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.

          Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση.

          Μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του. Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά, ομολόγησε το στυγερό έγκλημά του.

          Τα βλέμματα των Αρχών, έπεσαν πάνω του από την πρώτη ημέρα των ερευνών για την εξιχνίαση της στυγερής τετραπλής δολοφονίας, των Αρμάντο και Μαρία Κλότσι και των ενός και δύο ετών παιδιών τους.

          Ο 60χρονος Δ.Β., έπνιξε τα δύο παιδιά, και πυροβόλησε τους γονείς τους. Έπειτα, έσυρε τις σορούς τους στην αποθήκη του σπιτιού, και προσπάθησε να τις βάλει σε τρέιλερ, ώστε να τις πάρει από τον χώρο και να τις εξαφανίσει.

          Δεν πρόλαβε όμως. Κάτι συνέβη και δεν κατάφερε να προχωρήσει με το σχέδιο του. Λίγες ώρες αργότερα κάμερα καταστήματος τον «πιάνει» να περνά έξω από το σπίτι του εγκλήματος. Έπειτα τα ίχνη του εξαφανίζονται.

          Οι αστυνομικές αρχές έστησαν μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Τελικά, χθες το βράδυ ο 60χρονος συνελήφθη, στην Πάτρα, στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

 
Πηγή – πληροφορίες: https://www.patrisnews.com

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ