ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ “ΞΗΛΩΣΕ” ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


          Τη Διεύθυνση Οικονομικών ξήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και μετακίνησε τα στελέχη της, με πρώτη τη διευθύντρια Γεωργία Ηλιοπούλου -ήταν χρόνια στη συγκεκριμένη κρίσιμη θέση- στη Διεύθυνση Πρόνοιας.

          Η απόφαση μετακίνησης της κ. Ηλιοπούλου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς πέρα από την εμπειρία και την ικανότητά της στο δύσκολο αντικείμενο των οικονομικών, ο δήμαρχος και αντιδήμαρχοι μιλούσαν μέχρι πρόσφατα με τα καλύτερα λόγια για τη συμβολή της υπηρεσίας στην επιτυχία του δήμου να είναι υγιής και φερέγγυος και να αντέχει οικονομικά και μέσα στην υγειονομική κρίση.

          Σύμφωνα με πληροφορίες, το ξήλωμα της διευθύντριας σχετίζεται με την άρνησή της να υπογράψει προγραμματική σύμβαση που προωθεί η δημοτική αρχή για την πρόσληψη πολιτικών μηχανικών μέσω της Αναπτυξιακής, επικαλούμενη ζητήματα νομιμότητας. Το ξήλωμα δείχνει το πρόβλημα παραγωγής έργου από τη δημοτική αρχή, καθώς φαίνεται να υπάρχει ζήτημα συνεργασίας με τις υπηρεσίες, οι οποίες έχουν σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης.

          Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου:

          “1. Η Μπασιαδάκη - Ηλιοπούλου Γεωργία, ΠΕ1 Διοικητικού - Οικονομικού, Α’ βαθμού, τοποθετείται ως προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρόνοιας.

          Η Μπουρίκα Σοφία, ΠΕ1 Διοικητικού, Α’ βαθμού, τοποθετείται ως προϊσταμένη στο Τμήμα Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων.

          Η Τριανταφυλλίδη Βασιλική, ΠΕ1 Διοικητικού - Οικονομικού, Α’ βαθμού, τοποθετείται ως προϊσταμένη στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Εποπτείας και Ελέγχων της Διεύθυνσης Πρόνοιας.

          Η Καράμπελα Λευκοθέα, ΠΕ1 Διοικητικού, Α’ βαθμού, τοποθετείται αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών και προϊσταμένη στο Τμήμα Προσόδων, Περιουσίας και Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Οικονομικών.

          Η Καρδάση Ολγα, ΠΕ1 Διοικητικού, Α’ βαθμού, τοποθετείται ως προϊσταμένη στο Τμήμα Κοινωνικής Αρωγής της Διεύθυνσης Πρόνοιας.

          Η Λαμπρινάτου Αικατερίνη, ΠΕ1 Οικονομολόγων, Α’ βαθμού, τοποθετείται ως προϊσταμένη στο Τμήμα Λογιστηρίου και Μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Οικονομικών.

          Ο Φράγκος Βασίλειος, ΠΕ1 Οικονομολόγων, Α’ βαθμού, τοποθετείται στο Τμήμα Προμηθειών και Αποθήκης της Διεύθυνσης Οικονομικών, με παράλληλα καθήκοντα στο Γραφείο Δημάρχου και Αιρετών.

          Η απόφαση αυτή ισχύει από την 4η Απριλίου”.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ