ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΆΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ


          Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στις Αστυνομικές Αρχές της Τήνου έπειτα από ένα φρικτό έγκλημα το οποίο σημειώθηκε στη Χώρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας συνταξιούχος  εκτέλεσε εν ψυχρώ λίγο μετά τις 12 - και έπειτα από λογομαχία - , τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

          Ο 93χρονος δράστης συνελήφθη αμέσως από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο έπειτα από τηλεφωνήματα κατοίκων. 

          Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές, «ο 50χρονος αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτήριο. Αρχικά ο 93χρονος, ο οποίος τον περίμενε άρχισε να του μιλάει έντονα. Η λογομαχία διήρκησε για λίγο. Στη συνέχεια ο συνταξιούχος πήρε την καραμπίνα και προκάλεσε τον αγιογράφο να βγει από το αυτοκίνητο την ώρα που εκείνος πάρκαρε χτυπώντας το όχημα. Τα πράγματα δυστυχώς πήραν άλλη τροπή. Ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ. Ο θάνατος του αγιογράφου ήταν ακαριαίος».

          Ο δράστης περιγράφεται από τοπικές πηγές ως ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες στο ήσυχο νησί και ξεσπούσε κατά πάντων χωρίς λόγο και αφορμή.

          Μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα όπου οδηγήθηκε εμφανίζεται αμετανόητος και φέρεται να φώναξε: «Καλά του έκανα!».

          Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν χρόνια διαφορές με τον 93χρονο να μένει στο ισόγειο του κτηρίου και τον 50χρονο στον πρώτο όροφο.

          Τοπικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης και το θύμα είχαν επί χρόνια διαμάχη για τον ηλιακό θερμοσίφωνα,  για το καλώδιο της κεραίας αλλά και για το παρκινγκ. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν πως ο 93χρονος συνταξιούχος κατηγορούσε τον αγιογράφο πως του είχε δηλητηριάσει το πηγάδι.  Μάλιστα είχαν γίνει και μηνύσεις οι οποίες κατέληξαν στο αρχείο.

          Ο δράστης κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Το όπλο κατασχέθηκε και όπως ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ., ο 93χρονος το κατείχε παράνομα.


Πηγή – πληροφορίες: Cyclades24, tinostoday.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ