Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ


          Έκπληξη προκάλεσε στους συμμετέχοντες του σημερινού Μαραθωνίου της Μεσσήνης η συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων και προέδρου του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας”.

          Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, αυτή την ώρα οι συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρίσκονται σε προετοιμασία για τον αγώνα των 3 χλμ. που θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά,

          Σημειώνεται ότι το αγώνισμα των 3 χλμ. είναι το τελευταίο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο 15ος Μαραθώνιος της Μεσσήνης.

Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ