ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΛΑΤΥ


          ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ «ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΛΑΤΥ» Ο ΑΔΟΚΗΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ:

 

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ

(ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ Ο.Σ.Ε. )

ΕΤΩΝ: 95

 

          Η κηδεία του μεταστάντα Νικολάου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας.

 

          Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της, εύχεται και προσεύχεται ο μεταστάντας Νικόλαο, να έχει καλό ταξίδι και η ψυχή του να εύρη παράδεισο.

 

          Στους οικείους του ο μοναδικός αναστηθείς, αληθινός Τριαδικός Θεός της Αγάπης, η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα, ο Άγιος Σεβαστιανός και ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, που είναι έφορος και προστάτης του χωριού μας,  να τούς δίνουν την εξ ύψους υπομονή και παρηγορία, να ζήσουν να τον θυμούνται και να έχουν την ευχή του.

 

          Αξίζει να αναφέρουμε ως ελάχιστη τιμή μνήμης ότι ο αγαπητός εκλιπών Νικόλαος ήταν ένας από τους μεγάλους παράγοντες, που έδωσαν τα πάντα και συνέφεραν τα μέγιστα για να υπάρχει σήμερα το αθλητικό σωματείο «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ» και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε και τον μακαρίζουμε.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ