ΈΚΛΕΨΑΝ ΠΑΓΩΤΑ, ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕΙΟ


          Το παράθυρο καφενείου στο Αριστοδήμειο και συγκεκριμένα στο Βουρναζι παραβίασαν το βράδυ της Κυριακής 22 Μαΐου 2022 3 νεαροί Έλληνες από διπλανά χωριά και φεύγοντας… άφησαν τα πάντα ανοιχτά.

          Οι νεαροί, ηλικίας 20, 21 και 24 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, οι δύο στη Βαλύρα όπου μένουν και ο τρίτος στο Μπουρνάζι. Στα σπίτια τους οι αστυνομικοί βρήκαν τα αναψυκτικά, τα παγωτά, τις σοκολάτες και τις γκοφρέτες που είχαν κλέψει μαζί με μερικά πακέτα τσιγάρα και μπίρες, συνολικής αξίας 370 ευρώ. Επίσης, από το ταμείο του καφενείου έκλεψαν 30 ευρώ σε μετρητά. Τα κλεμμένα προϊόντα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του καφενείου.   
                Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ