ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


          Έφυγε από τη ζωή η φιλόλογος και πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας, Μαρία Τσαγκαράκη.

          Η Μαρία Τσαγκαράκη είχε διδάξει σε αρκετά σχολεία, ενώ είχε διατελέσει και διευθύντρια σε σχολεία της Καλαμάτας, τέλος ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου από το 1997 έως το 2017.

Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ