ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΑΒΒΑ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


          Το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την κυνηγετική περίοδο 2022-2023 παρουσιάστηκε χθες στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας από το νέο του πρόεδρο, Γιώργο Φάββα.

          Μιλώντας για τους άξονες στους οποίους θα εστιάσει ο Κυνηγετικός Σύλλογος, ανέφερε ως

          Πρώτο εκείνον της εκπαίδευσης νέων κυνηγών, ενώ πρόσθεσε πως θα γίνονται σεμινάρια για την ασφαλή χρήση των όπλων, καθώς και τη συμπεριφορά τους.

          Ο δεύτερος άξονας αφορά στην ψηφιακή μετεξέλιξη του Συλλόγου, με στόχο η ενημέρωση των κυνηγών να γίνεται ψηφιακά.

          Ενώ ο τρίτος έχει να κάνει με τον εμπλουτισμό θηραμάτων σε περιοχές που θα υπάρχουν σχετικές μελέτες.

          Τέταρτος άξονας είναι αυτός που αφορά στις οικολογικές δράσεις.

          Ενώ ο πέμπτος την κοινωνική πολιτική.

          Την εξωστρέφεια αφορά ο έκτος άξονας

          Τη θηροφυλάκη Ο έβδομος.

          Ενώ ο όγδοος τη σύσφιξη των σχέσεων των κυνηγών και των οικογενειών τους μέσω εκδηλώσεων.

          Κλείνοντας ο κ. Φάββας κάλεσε τους κυνηγούς να σέβονται τη νομοθεσία, να ελέγχουν συχνά τις άδειες κατοχής των όπλων τους και αν δεν είναι σε ισχύ, να τις ανανεώνουν, αφού μια ληγμένη άδεια σημαίνει παράνομη οπλοκατοχή.

          Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κοσμήτορας του Δ.Σ., Τάσος Παπαδέας, σημειώνοντας ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας θέλει τον κυνηγετικό κόσμο δίπλα του. Στόχος της νέας διοίκησης θα είναι να επιστρέψουν όλα τα μέλη και με συλλογική προσπάθεια να γίνουν πετυχημένες δράσεις με κοινωνικό και κυνηγετικό αντίκτυπο.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ