ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ


          Τραγωδία σημειώθηκε στη Μεσσήνη, όπου ένας άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του.

          Ο λόγος για έναν 73χρονο άνδρα τον οποίο βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης (24/05/2022) σε κεντρική περιοχή της Μεσσήνης, κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του.

          Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι συγγενείς του προσπαθούσαν επί μέρες να επικοινωνήσουν μαζί του -συγκεκριμένα από το περασμένο Σάββατο – όμως ο 73χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής, προκαλώντας την ανησυχία των συγγενικών του προσώπων που τον αναζήτησαν. Όταν τον εντόπισαν άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία φθάνοντας στο σπίτι του, που βρίσκεται στο κέντρο της Μεσσήνης τον βρήκε κρεμασμένο στην αυλή του σπιτιού του.

          Την προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν τον 73χρονο άνδρα σε αυτό το τραγικό φινάλε διενεργεί το ΑΤ Μεσσήνης.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

  

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ