ΈΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ


          Συνελήφθη λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα ο 36χρονος άνδρας που υπό άγνωστες συνθήκες κατάφερε να εισβάλλει με το όχημά του στον αύλειο χώρο της Τράπεζας της Ελλάδος, στο κέντρο της Καλαμάτας.

          Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιχείρησαν επί αρκετή ώρα για να τον πείσουν να παραδοθεί.

          Αυτό δεν κατέστη δυνατό και ακολούθησε η έφοδος των αστυνομικών δυνάμεων στον αύλειο χώρο της τράπεζας. Εκεί, αφού πέταξαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα, φορώντας του χειροπέδες.

          Ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

          Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε Μονάδα Ψυχικής Υγείας, ενώ πριν εισέλθει στην τράπεζα είχε επιτεθεί σε διανομέα φαγητού.

          Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να εισβάλλει με το ΙΧ αυτοκίνητό του στον αύλειο χώρο της τράπεζας, έχοντας στην κατοχή του σιδερένιο λοστό.

          Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούν να ηρεμήσουν τον άνδρα, ενώ πρόκειται να ακολουθήσει άμεσα επιχείρηση σύλληψής του.
Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ