ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ» - «ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ» - «ΟΙ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΩΛΟΥΝ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ 1,10 ΚΑΙ 1,20 ΕΥΡΩ. ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΙ»


          Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το απόγευμα, στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας.

          Ανέφερε ότι το λιμάνι της Καλαμάτας πρέπει να είναι η πραγματική πύλη της Ελλάδας και ζήτησε να λειτουργήσει όπως τα λιμάνια του Αμβούργου και της Αμβέρσας, ενώ πρότεινε το στρατόπεδο της Καλαμάτας να γίνει νοσοκομείο για τη Δυτική Μάνη.

          Συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματός του, αργότερα, ο κ. Βελόπουλος μίλησε στον ίδιο χώρο.

          Αρχικά, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για ελληνοφοβία και εχθροπάθεια, γιατί συνεχάρη Ιρανό πρόσφυγα που πρώτευσε και δεν συγχαίρει Ελληνόπουλα που πετυχαίνουν σπουδαίες διακρίσεις.

          Για το “Τουρκοαιγαίο” χαρακτήρισε ανίκανη κι επικίνδυνη την κυβέρνηση, είπε ότι λένε ψέματα, δεν μπορούμε να κάνουμε ένσταση και πως με ψευτοΕΔΕ θα επιρρίψουν τις ευθύνες στους υπαλλήλους που ήταν εκεί. Ανέφερε ότι “το έγκλημα στο Αιγαίο θα έχει ονοματεπώνυμο, Ν.Δ. και Κυριάκος Μητσοτάκης” κι έκανε λόγο για “κυβέρνηση του ψέματος και του ψεύδους”.

          Μίλησε για τεράστια καρπαζιά στον Κυρ. Μητσοτάκη στη σύνοδο της Μαδρίτης. Αφού κατέγραψε τα κέρδη της Τουρκίας από την είσοδο της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, μίλησε για κατάσταση μιας μαύρης σελίδας κι εκτίμησε πως “θα μας οδηγήσουν σε μια επαίσχυντη συμφωνία σαν των Πρεσπών. Θα είναι οι Πρέσπες της Ν.Δ.”.

          Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με ασκήσεις επί χάρτου κάνει οικονομική πολιτική, υποστήριξε πως εξαπατά τους Ελληνες πολίτες με το ρεύμα και ζήτησε “να βρεθεί τρόπος να κινηθεί ο λιγνίτης στην Ελλάδα, για να έχει φθηνό ρεύμα ο Ελληνας”, ενώ ανέφερε ότι “αν συνταξιούχος ξαναψηφίσει τη Ν.Δ. είναι άξιος της μοίρας του”.

          Για τη Μεσσηνία είπε είναι από τους ωραιότερους και πιο αδικημένους νομούς και ζήτησε το λιμάνι να μην είναι πάρκινγκ, αλλά η πύλη της Ελλάδας από το Σουέζ και μαζί με σιδηρόδρομο και δρόμους θα φέρει δισεκατομμύρια στη χώρα.

          Υποστήριξε ότι “όλες οι κυβερνήσεις εξυπηρετούσαν τα γερμανικά συμφέροντα” και πρότεινε το λιμάνι της Καλαμάτας να γίνει σαν του Αμβούργου και της Αμβέρσας.

          Ο Κυρ. Βελόπουλος ανέφερε ότι “οι πατατοπαραγωγοί πωλούν 20 λεπτά και ο έμπορος πουλάει 1,10 και 1,20 ευρώ. Το 1 ευρώ το καρπώνονται οι φίλοι τους οι χονδρέμποροι, τα καρτέλ”.

          Πρότεινε το στρατόπεδο της Καλαμάτας να γίνει νοσοκομείο για τη Δυτική Μάνη (εξήγησε αργότερα Κέντρο Υγείας) και αντέδρασε “το λάδι της Καλαμάτας να το παίρνουν, να τυποποιούν και να κερδίζουν οι Ιταλοί”.

          Υποστήριξε ότι “από τα κλαδέματα των ελαιοδέντρων μπορεί να παραχθεί ρεύμα 2.900 μεγαβάτ στη Μεσσηνία, δωρεάν για όλους τους μεσσήνιους”.

          Απαντώντας σε ερωτήσεις, είπε ότι “τα στρατόπεδα - κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων πρέπει να είναι στη Βόρεια Ελλάδα για λόγους εθνικής ασφάλειας και άμυνας” και ζήτησε πραγματικές επενδύσεις στην Καλαμάτα.

Ζήτησε, επίσης, τα ΠΟΠ να τα καρπώνεται η περιοχή που τα παράγει.

          Δήλωσε “καμία προϋπόθεση συνεργασίας με κανένα από τα κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα” και στόχος είναι “να βοηθήσουμε την πατρίδα μας να βγει από το αδιέξοδο των 3 κομμάτων”. Είπε πως “αν ήθελα θα ήμουν υπουργός της Ν.Δ. από το 2012, αρνήθηκα τότε την πρόσκληση του συμπατριώτη σας”.

          Υποστήριξε ότι κανείς (από τους αρχηγούς των 3 κομμάτων) δεν θέλει εκλογές. Για τον Κυρ. Μητσοτάκη ανέφερε ότι “ζει το όνειρο της πρωθυπουργίας” και πως “θα αποδράσει με τις λιγότερες απώλειες, μήπως και βγει πρώτος και βρει δεκανίκι τον Ανδρουλάκη”.

          Τέλος, έκανε λόγο για προεκλογικό τσίρκο και είπε ότι “ο πρωθυπουργός παρουσιάζει υποψήφιους βουλευτές και λέει ότι οι εκλογές θα γίνουν του χρόνου. Ο ίδιος δημιουργεί το πρόβλημα των εκλογών”.


                Πηγή – πληροφορίες https://eleftheriaonline.gr

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ