ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ


          Λίγο πριν από την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας δύο γυναίκες κατάφεραν να εισέλθουν στο κτήριο και ξαφνικά πέταξαν τρικάκια, ενώ φώναζαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και της Αστυνομίας.

          Άμεσα αστυνομικοί απομάκρυναν τις γυναίκες, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο, για να ξεκινήσει το Αναπτυξιακό Συνέδριο.

          Λίγο πριν έρθει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας άγνωστοι που βρίσκονταν μέσα στον χώρο πέταξαν τρικάκια μπροστά από τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη. Άμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας όπου συνέλαβαν τα άτομα αυτά.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ