ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ


          Σύσκεψη εργασίας με αξιωματικούς της αστυνομίας είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

          Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας και σε αυτή, πλην του κ. Υπουργού, συμμετείχε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνος Σκούμας, αξιωματικοί από την Πελοπόννησο και βεβαίως τη Μεσσηνία και την Καλαμάτα.

          Στο περιθώριο της σύσκεψης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την παραχώρηση οικοπέδου του ΟΑΕΔ, προκειμένου να ανεγερθεί εκεί ένα δημόσιο κτίριο που θα στεγάσει την αστυνομία.

          Πρόκειται για ένα οικόπεδο 9 στρεμμάτων, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Τριάδας που έχει καταληφθεί από Ρομά.

          «Είναι μια εξέλιξη που ανταποκρίνεται σε ανάγκες και αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Η θέση (σσ του οικοπέδου) θα συμβάλει πολύπλευρα στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

 


                Πηγή – πληροφορίες:  ertnews.gr

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ