ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο 6ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ


          Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του 6χρονου αγοριού που δέχτηκε επίθεση από σκύλο στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων. Το άτυχο παιδί νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με εγκεφαλικό οίδημα.

          Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Λίγο μετά τις 11:00, το σκυλί, ράτσας ροτβάιλερ, διέφυγε της προσοχής του ιδιοκτήτη του στην παραλία και επιτέθηκε στο παιδί, τραυματίζοντάς το σοβαρά στο κεφάλι και τα πλευρά. Το αγόρι βρισκόταν στο σημείο μαζί με την οικογένειά του.

          Ο 6χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, ενώ στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Ωστόσο, οι γιατροί αποφάσισαν πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων.

          Οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως ήταν απαραίτητο το παιδί να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκλήθηκε.

          Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ

          Το πρωί της Κυριακής, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του ροτβάιλερ.

          Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κάτοικο Χαλκίδας, ο οποίος πιθανότητα εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ