«ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ» Η Α. ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ Γ. ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ ΝΑ «ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ» ΠΑΙΔΙ: «ΘΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΡΙΤΕΖΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ»


          H Αφροδίτη Λατινοπούλου υπερασπιζόμενη την κοινή λογική και απαντώντας στον σεναριογράφο και ηθοποιός Γιώργο Καπουτζίδης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο είπε:

           «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες».

          Η πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ τέθηκε στο «στόχαστρο» του κυβερνώντος κόμματος πριν από ενάμιση μήνα για το σχόλιό της για «την κουλτούρα της παχυσαρκίας» με αφορμή την σωματική «αφθονία» του «πουλέν» της πρωινής ζώνης του MEGA, της «εύσωμης» Δανάης Μπάρκα.

          Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της στο Instagram, η οποία και διαγράφηκε (επρόκειτο για στόρι) η Α. Λατινοπούλου είπε ότι «αποθεώνοντας την Δανάη Μπάρκα αποθεώνεται το πρόβλημα».

          Από εκεί και πέρα και σε συνδυασμό με το που εργαζόταν η Δανάη Μπάρκα (…) προφανώς ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση  για την αποβολή της Α. Λατινοπούλου απ’ τις λίστες της ΝΔ.

          Τώρα απαντώντας στο πρότυπο που επιχειρεί να περάσει ο Γ. Καπουτζίδης, με βάση το οποίο οι gay πρέπει να αποκτούν παιδιά έγραψε στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

          Τι είχε πει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο περιοδικό «Hello»:

          «Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική.

          Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος.

          Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν.

          Κι αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι».

 


            Πηγή – πληροφορίες: https://www.pronews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ