ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΝΔΩΝΗ - ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


          Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της της πρώτης παράστασης του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, τόσο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όσο και ο υφυπουργός Νίκος Γιατρομανωλάκης αποχώρησαν από το Μέγαρο Χορού.

          Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εκπρόσωποι της κυβέρνησης είχαν ενημέρωση ότι πιθανόν επίκειται κάποια διαμαρτυρία από παριστάμενους στην παράσταση που θα σχετιζόταν με τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη.

          Η κ. Μενδώνη αποχωρώντας συνομίλησε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Λίντα Καπετανέα διευκρινίζοντας ότι η αποχώρηση σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την διοργάνωση.
            Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ