Ο ΝΙΚΑΣ «ΣΑΡΩΣΕ» ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ …ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ


          Σε πλήρη αναδιάρθρωση, με αντικατάσταση του συνόλου -σχεδόν- του προσωπικού του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης (ΠΤΑ) προχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόεδρος του εν λόγω οργάνου, Παναγιώτης Νίκας, μετά την διαπίστωση, «διοικητικών δυσλειτουργιών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου, .

          Διευθύντρια στο Ταμείο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ορίστηκε η οικονομολόγος Ιωάννα Γκεράζη, απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, με πολύχρονη εμπειρία στην Διεύθυνση Οικονομικού.

          Της αντικατάστασης του προσωπικού του Ταμείου έχει προηγηθεί έντονο παρασκήνιο, δεδομένου ότι σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και καιρό υπήρξαν προστριβές με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και πρόεδρο του ΔΣ, Παναγιώτη Νίκα.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι πρόσφατα σημειώθηκε εντονότατο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον κ. Νίκα και υπαλλήλους του Ταμείου. Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την αποπληρωμή έργων της περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς ο κ. Περιφερειάρχης ζητά την «άμεση εξόφληση προμηθευτών και αναδόχων έργων», όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση που υπογράφει.

          Σημειώνεται ότι το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης αποτελεί μια κρίσιμη δομή, δεδομένου ότι μέσα από αυτή γίνεται η διαχείριση και πληρωμή μεγάλων ποσών που σχετίζονται με έργα της περιφέρειας Πελοποννήσου.                Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ