ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ


          Νέος Γενικός Συντονιστής της Γραμματείας Οργανωτικού των Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ορίστηκε ο θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Περιβάλλοντος Ανδρέας Τσουκαλάς.

Ο κ. Τσουκαλάς σε ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλους όσοι πίστεψαν στο πρόσωπό του, ορίζοντάς τον σε αυτή τη σημαντική θέση για το κόμμα.

          Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

          «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα ο ορισμός μου στη θέση του Γενικού Συντονιστή της Γραμματείας Οργανωτικού των οργανώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό της χώρας μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την μεγάλη αυτή τιμή, καθώς επίσης και τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου, Στέλιο Κονταδάκη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

          Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε προσπάθεια, ώστε να προσφέρω τα μέγιστα στην οργάνωση της ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σε αυτή τη θέση ευθύνης.

          Ο ρόλος της Περιφερειακής οργάνωσης του κόμματος είναι η βάση για την αμφίδρομη επικοινωνία του κόμματος με τα στελέχη και το λαό και εγγύηση για την πορεία της παράταξης. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών, ιδίως σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες εποχές». 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ