«ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Ο ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟ ΤΟΥ


          Ανταλλακτικά αυτοκινήτων που αγγίζουν σε αξία τα 3.000 ευρώ αφαίρεσε ένας 38χρονος Ρομά από συνεργεία στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας και τα πούλησε σε 19χρονο ομόφυλό του.

          Ο 38χρονος αφαίρεσε την Κυριακή το μεσημέρι τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά από τον εξωτερικό χώρο επιχείρησης. Στη συνέχεια τα πούλησε στο 19χρονο. Από την προανάκριση και από βιντεοληπτικό υλικό από σύστημα παρακολούθησης διαπιστώθηκε η δράση του 38χρονου και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος το απόγευμα της Δευτέρας τον εντόπισαν στη Θουρία και τον συνέλαβαν.

          Ακολούθως, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, ο 19χρονος εντοπίσθηκε στην περιοχή του Πηδήματος και συνελήφθη. Μέρος των αφαιρεθέντων ανταλλακτικών βρέθηκε σε περιβάλλοντα χώρο της οικίας του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

          Τέλος, κατασχέθηκε το όχημα του 38χρονου ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ