ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΆ ΣΤΟ ΑΡΙΟΧΏΡΙ


          Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο Αριοχώρι του δήμου Καλαμάτας. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαμάτας με 5 οχήματα 20 πυροσβέστες, καθώς και οχήματα (ντακότες) των ΟΤΑ.

          Η φωτιά αυτή τη στιγμή έχει οριοθετηθεί, έχοντας ήδη κάψει έκταση περίπου 20 στεμμάτων με ελιές. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για να αντιμετωπίσουν και να σβήσουν κάθε εστία φωτιάς, να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα χτύπησαν οι καμπάνες στο χωριό ενώ οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η φωτιά ξέσπασε από καλώδια που χρησιμοποιούνται για ρευματοκλοπή.

          Πολύ κοντά στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκονται σπίτια καθώς και καταυλισμός.
            Πηγή – πληροφορίες: ertnews.gr

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ