ΜΥΚΟΝΟΣ: ΚΟΡΗ ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ VMRO-DPMNE & ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ VELES Η ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


          Η influencer από τα Σκόπια που συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διοχέτευε ναρκωτικά στα κοσμικά στέκια είναι κόρη στελέχους του εθνικιστικού VMRO.

          Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπιανών ΜΜΕ που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, πρόκειται για το Σκοπιανό μοντέλο Ole Petrova η οποία είναι κόρη πρώην βουλευτή του VMRO-DPMNE πρώην δημάρχου της Veles.

          O πολιτικός δεν αναφέρεται από τους Σκοπιανούς αλλά αναζητώντας την σχετική λίστα των δημάρχων της Veles και δεδομένης της ηλικίας (για να είναι ο πατέρας ενός 21χρονου κοριτσιού) πρέπει να είναι ο Goran Petrov.

          Τα σκοπιανά ΜΜΕ αναζήτησαν το σχετικό προφίλ στο Instagramm με βάση τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και κατέληξαν στον ακόλουθο λογαριασμό.

          Συγκεκριμένα, η Σκοπιανή συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έριχνε κόκα και XTC στα κοσμικά στέκια της Μυκόνου.

          Στο κύκλωμα εκτός από την 21χρονη ξανθιά, συνελήφθησαν ο 34χρονος Σκοπιανός αρχηγός του καρτέλ, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστός Λιβανέζος dj από ευκατάστατη οικογένεια.

          Η ομάδα από τα Σκόπια είχε διακριτούς ρόλους.

          Ειδικότερα, ο 34χρονος ως αρχηγικό μέλος, κατ’ εντολή του και υπό την καθοδήγηση του κατηύθυνε τους συνεργούς του για το που θα αποθηκεύσουν τα ναρκωτικά καθώς και τον τρόπο που θα τα διαθέσουν στην αγορά συγκεντρώνοντας τα χρήματα από τις πωλήσεις ενώ ο 35χρονος με τη συνδρομή της 21χρονης influencer με πατέρα πολιτικό από τη γειτονική χώρα και μητέρα δικηγόρο, είχε αναλάβει τον εντοπισμό των πελατών.


 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ