ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΚΑΙ ΔΙΧΑΛΩΤΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ (εικόνες)

 

 

Σ       τη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στην Πύλο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργος Τσούνης.

          Ο ίδιος συνοδευόμενος από τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία της Πύλου, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε το δημαρχείο της Πύλου με τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, να τον υποδέχεται ανταλλάσσοντας μαζί του απόψεις πάνω σε επίκαιρα ζητήματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα

 

          Την Ενόχληση μητροπολίτη Άνθιμου για την παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη με βερμούδα και σανδάλια

 

          Την ενόχλησή του εξέφρασε ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος για την εμφάνιση του Πρέσβη των Η.Π.Α στην Αλεξανδρούπολη με βερμούδα και σανδάλια.

          Σε δήλωσή του ο ιεράρχης επισημαίνει πως, “Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη”.

          Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσούνης είχε επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη συνοδεύοντας σε ιδιωτική επίσκεψη τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Robert Menendez. Ο πρέσβης ωστόσο κατά την επίσκεψή του εκεί φορούσε μία βερμούδα, σανδάλια και μία μοβ μπλούζα που όπως φαίνεται η συγκεκριμένη ενδυμασία ενόχλησε τον μητροπολίτη.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ