ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ


          Έντεκα αυτοκίνητα λουομένων μέσα σε ένα μεσημέρι διέρρηξαν δύο Ρομά σε παραλιακές περιοχές της Επιδαύρου, με τον έναν δράστη να διαμένει στο Πλατύ Μεσσηνίας.

          Από τα αντικείμενα που έκλεψαν και από τα 11 οχήματα αποκόμισαν  ποσό που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ

          Δεν εντοπίσθηκαν

          Οι 11 κλοπές σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου Αργολίδας, εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Καλαμάτας και το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

          Για αυτές κατηγορούνται ένας  25χρονος Ρομά από το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας  και ένας 30χρονος Ρομά από την Αργολίδα και σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η  Αστυνομία, μετά τις κλοπές ήρθαν στην Καλαμάτα, όπου και αναζητήθηκαν, αλλά δεν εντοπίσθηκαν.

          Άρπαξαν μέχρι και τις πινακίδες

          Όπως προέκυψε, οι δύο Ρομά μεσημεριανές ώρες στις 23 Ιουλίου, διέρρηξαν 11 οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε παραθαλάσσιες περιοχές της Επιδαύρου.

          Από την δράση τους είχαν αφαιρέσει το ποσό των 530 ευρώ, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και σε δύο περιπτώσεις αφαίρεσαν από τα αυτοκίνητα και τις κρατικές πινακίδες, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 10.000 ευρώ. Οι δράστες έσπαζαν το παράθυρο του οχήματος και άρπαζαν ότι πολύτιμο υπήρχε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

          Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ