ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΡΟΜΑ ΠΟΥ «ΠΑΤΗΣΕ» ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ


          Για ακόμα μια φορά η Μεσσήνη είναι στο επίκεντρο της παραβατικότητας, αφού Ρομά έδειξαν ότι δε διστάζουν μέχρι και να πατήσουν με το όχημά τους μια γυναίκα για 50 μόλις ευρώ!

          Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας Ρομά έφθασαν σε κεντρικό πρατήριο καυσίμων. Εκεί ζήτησαν από την ιδιοκτήτρια να τους εφοδιάσει με καύσιμα αξίας 50 ευρώ.

          Όταν η γυναίκα έλαβε χαρτονόμισμα της παραπάνω αξίας, αντιλήφθηκε ότι είναι πλαστό και τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να το δεχθεί.

          Ο οδηγός του οχήματος, αγνοώντας τη γυναίκα και θέλοντας να φύγει χωρίς να δώσει άλλο χαρτονόμισμα, δε δίστασε να περάσει με το αυτοκίνητό του πάνω από το σώμα της.

          Η γυναίκα κατέληξε στο Νοσοκομείο  Καλαμάτας σοβαρά τραυματισμένη, ενώ πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

                 Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ