ΝΤΑΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ


          Πρωτοφανές και ανησυχητικό συμβάν διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν αστυνομικό κοντά στην οδό Ευριπίδου στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

          Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» λίγο πριν τις 11:30 μία οδηγός διαπληκτίστηκε με ένα αστυνομικό για μία θέση πάρκινγκ. Ο αστυνομικός την έβρισε, βγήκε από το όχημά του και την χαστούκισε τρεις φορές. Η γυναίκα στη συνέχεια τον έφτυσε και του πέταξε το κινητό της.

          Αμέσως αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν για να τους σταματήσουν. Στη συνέχεια κλήθηκε η άμεση δράση και οδηγήθηκαν και οι δύο στο Α.Τ Καλαμαριάς.

          Σύμφωνα με νεότερες μαρτυρίες, έως αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης στο Α.Τ Καλαμαριάς, όπου παρατηρείται μία προσπάθεια να καθυστερήσει η δικογραφία προκειμένου να επιτευχθεί η συναινετική συμπεριφορά του θύματος, δηλαδή της γυναίκας επί της οποίας χειροδίκησε ο αστυνομικός.

          Κατά τις ίδιες πληροφορίες που προέρχονται από καλά πληροφορημένους κύκλους της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, η  κωλυσιεργία  αυτή αποσκοπεί στο να μην καταθέσει και να μην υποβάλλει μήνυση το θύμα, έτσι ώστε να μη υποστεί συνέπειες ο αστυνομικός.

          Είναι πρωτοφανές...άνδρας της ΕΛ.ΑΣ, να συμπεριφέρεται εν μέση οδώ και μέρα μεσημέρι με αυτόν τον βίαιο τρόπο.

          Όμως το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και καταδεικνύει πως μέρα με τη μέρα αναδεικνύονται συμπεριφορές από εκπροσώπους θεσμών οι οποίες δεν συνάδουν με την αξιοπρεπή και δημοκρατική διαγωγή που πρέπει να επιδεικνύει κάθε δημόσιος λειτουργός. Ιδιαίτερα όσον αφορά τον αστυνομικό.

          Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
                Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ