ΚΑΙ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΑΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ – ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


          Από την περιοχή Κατελειό της Κεφαλονιάς ξεκίνησαν ο Γιάννης Λαφαζάνος, ο Στέργιος Λεόπουλος και η Ελεάνα Παπαφλωράτου προκειμένου να κολυμπήσουν μια διαδρομή κοντά στα 25 χιλιόμετρα.           Τελικά λόγω των ισχυρών ρευμάτων δεν κατέστη δυνατό να τερματίσουν στις Αλυκές είτε στον Άγιο Νικόλαο Βολιμών και οδηγήθηκαν προς το Σχοινάρι. Στόχος του διάπλου ήταν να στείλουν και ένα μήνυμα ζητώντας Δημόσιο Κολυμβητήριο στη Ζάκυνθο.

          Η προσπάθεια τους ήταν ιδιαίτερα αξιέπαινη και παρά τις δυσκολίες, το γεγονός ότι κατάφεραν τελικώς να τερματίσουν ήταν ιδιαίτερα σημαντικό.

          Να πούμε ότι η προσπάθεια αυτή των κολυμβητών έγινε με την υποστήριξη του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου, με τον πρόεδρο του Γιάννη Κούτση να αναφέρει τα εξής: “Ο Γιάννης Λαφαζάνος , η Ελεάνα Παπαφλωράτου και ο Στέργιος Λεόπουλος ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους και τερμάτισαν αν και αναγκάστηκαν να συντομεύσουν την διαδρομή τους και να τερματίσουν τελικά στο ακρωτήριο Σχοινάρι λόγω του Γραίγου που επικρατούσε στην περιοχή και των πολύ ισχυρών ρευμάτων. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την τεράστια προσπάθεια σας και την σιδερένια σας θέληση που δεν καταβάλλεται από κανένα εμπόδιο. Εμείς στον ΑΝΟΖ σας ευχαριστούμε και πάλι”.

          Να πούμε ότι ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου γύρω στις 05.30 το πρωί και τις απογευματινές ώρες ολοκληρώθηκε ο διάπλους.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://www.imerazante.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ