ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ


          Έκφραση ανιδιοτελούς πατρικής αγάπης και μέγιστης τιμής είναι η επιστολή, που λάβαμε από τον  Οικουμενικο Πατριάρχη του Γένους μας κ.κ. Βαρθολομαίο προς την ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας το «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» και ιδιαιτέρως προς στην οικογένεια των ιδιοκτήτων – ιδρυτών της, των Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου και Μαριάννας Αδάμ Γκρόγκου.

          Η κάρτα που μας εστάλθη είχε και έναν ιδιαίτερο σημαντικό συμβολισμό, καθώς η εικόνα στην εμπροσθόφυλλο είναι από ένα χρυσοκέντητο επιγονάτιο, που εικονίζει το Άγιο Πνεύμα υπό μορφής περιστεράς και είναι δώρο προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη από τον αγαπητό συντοπίτη μας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, ο οποίος πρέπει να πούμε ότι συνδέεται με δεσμούς αγάπης με το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας και με την οικογένεια Γεωργιόπουλου.

          Η χαρά μας βέβαια είναι απερίγραπτη και δεν υπάρχουν λόγια και λέξεις που μπορούν να την αποτυπώσουν, αλλά και να περιγράψουν αυτήν την μεγάλη ιδιαίτερη και άκρως συγκινητική τιμή και συνάμα αποτελεί για εμάς μέγιστη ευλογία και ενίσχυση του σπουδαίου, μεγάλου και σημαντικού έργου, του οποίου επιτελούμε καθημερινά, ακούραστα και χωρίς κανένα όφελος πάντα με γνώμονα την ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο μας, αλλά και για την ανεξάρτητη και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών μας, φίλων μας, αλλά και των συντοπιτών μας, όπου Γης.

 

          Εμείς πρέπει να πούμε και να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι παραμένουμε πάντοτε σταθερά και αμετακίνητοι στο πλευρό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ρωμιοσύνης, που ζει στην Νέα Ρώμη την Μεγάλη Κωνσταντίνου Πόλη και προσευχόμαστε πάντοτε με καθαρή την καρδιά μας και με δύναμη ψυχής ο Τριαδικός Θεός της αγάπης ο Αναστημένος Ναζωραίος, ο ελεήμων και δωροθέτης Θεός να δίνουν τη δύναμη και όλες τις δωρεές, ώστε ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος να συνεχίσει την επιτυχημένη του πηδαλιουχία στην Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία, ώστε το φανάρι της Ορθοδοξίας και της καρδιάς μας να φωτίζει τον κόσμο με το φως της αλήθειας και της αναστάσιμης αληθινής ζωής.

          Πρέπει να τονίσουμε ότι στις δύσκολες στιγμές, που βιώνει η ομογένεια της Κωνσταντινουπόλεως και το Πατριαρχείο μας από την καταστροφική πυρκαγιά, που πριν από μερικές ημέρες γίναμε όλοι μας μάρτυρες και κατέκαψε μεγάλο μέρος του γηροκομείου και του Νοσοκομείου στο Βαλουκλί. Ευτυχώς, χωρίς απώλειες ανθρωπίνων ζώων, η σελίδα μας και όλοι εμείς εκφράζοντας τα συναισθήματα των φίλων, συντοπιτών και ιδιαίτερως των αναγνωστών μας εκφράζουμε την συμπάθειά μας και την θλίψη μας, συμπαραστεκόμαστε και προσευχόμαστε αδιαλείπτως προς στη Μητέρα του Φωτός και προστάτιδα της Βασιλεύουσας Πόλης την Θεοτόκο, που θα εορτάσουμε την μεγάλη εορτή, την Κοίμησή της, που ο λαός μας έχει αποδώσει πάρα πολύ σωστά τον τίτλο ως το Πάσχα του καλοκαιριού, να δώσει τη δύναμη και τη φώτιση, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι μεγάλες ζημιές, ώστε να συνεχιστεί αδιάκοπα το μεγάλο και σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελούν τα δυο σπουδαία ιδρύματα του Γένους μας σε ανθρώπους, που πραγματικά έχουν ανάγκη, όπως αυτό κάνουν πάνω από δύο αιώνες.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ