ΝΥΧΤΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


          Μια δύσκολη νύχτα ήταν η χθεσινή, για τους κατοίκους του Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, αφού  σε αρκετά σπίτια έγιναν προσπάθειες διάρρηξης και σύμφωνα με πληροφορίες  μέχρι τώρα σε δυο σπίτια έγιναν κλοπές, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την θλίψη την απογοήτευση και την έκδηλη οργή στους κατοίκους που βλέπουν για άλλη μια ακόμα φορά να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής. Και σε όλο αυτό το χαώδες σκηνικό οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι να μένουν αβοήθητοι και γεμάτοι απελπισία.  

          Τα έχουμε γράψει αρκετές φορές και το έχουμε πει ότι στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας και οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή κινδυνεύουν.

          Οι κλοπές και οι καταστροφές είναι καθημερινό φαινόμενο. Δεν αφήνουν στην ησυχία τους ούτε τους ζωντανούς μα ούτε και τους νεκρούς…!

          Για όλα αυτά φταίνε και είναι ηθικοί αυτουργοί όλοι αυτοί που πούλησαν τα σπίτια τους και το μέλλον του τόπου μας στους Ρομά για να τσεπώσουν θεσούλες και μερικά χρήματα...!

          Και το ερώτημα παραμένει και είναι πιο δυνατό από ποτέ, τώρα τι γίνεται, πόσο ακόμα θα καταστρέφεται η περιοχή μας και για πόσο καιρό θα κινδυνεύουν οι περιουσίες μας και οι ζωές μας….;;;

          Το ερώτημα είναι ……

          Τελικά τι κατέγραψαν οι πολυδιαφημισμένες κάμερες και τα συντονιστικά τι έκαναν …….;;;;;
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ