ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ” ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙ


          Σε κοπάδι με πρόβατα επιτέθηκε αγέλη αδέσποτων σκύλων στο Αριοχώρι, με αποτέλεσμα να  τα “κατασπαράξουν” , ενώ 12 από αυτά τα θανάτωσαν.

          Σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο,  πολλά είναι τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα  στην περιοχή, προκαλώντας  φόβο στους κατοίκους. Ενώ η ζημιά που προκλήθηκε είναι μεγάλη, καθώς εκτός από τα ζώα που θανατώθηκαν,  υπάρχουν και άλλα που έχουν τραυματιστεί.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://best-tv.gr

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ