ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ «KALAMATA PAMISOS RIVER ACTION» ΣΤΟΝ ΆΡΙ


          Εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, βρέθηκαν χθες, Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στην Κοινότητα Άριος, συμμετέχοντας στις δράσεις με τίτλο «Kalamata Pamisos River Action». Τη διοργάνωση είχε ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινότητα Άριος, υπό την αιγίδα της Π.Ε. Μεσσηνίας.

          Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν δράσεις που εξελίχθηκαν στο πάρκο του Άρι στις όχθες του ποταμού Παμίσου κοντά στο φράγμα. Για την επιτυχία του «Kalamata Pamisos River Action»  συνεργάστηκαν σύλλογοι και φορείς, με τους επισκέπτες να ενημερώνονται και να απολαμβάνουν δράσεις όπως ιππασία, ιστιοπλοΐα στο ποτάμι, πόλο, ποδόσφαιρο, παραποτάμια αλιεία, τοβοβολία, μοντελισμό, ασκήσεις διάσωσης κ.ά. 

          Όπως τόνισαν τόσο ο Πρόεδρο της Κοινότητας, Γρηγόρη Κωστόπουλο, όσο και ο Αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης, η ανταπόκριση του κόσμου και η συμμετοχή στην όμορφη δράση, που στόχο είχε την προβολή και ανάδειξη του φυσικού κάλλους του Παμίσου καθώς και την αύξηση του τουριστικού ενδιαφέροντος και της επισκεψιμότητας της περιοχής, αποτελεί τη βάση ώστε η εν λόγω διοργάνωση να αποτελέσει με τα χρόνια ένα θεσμό για την περιοχή.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ