ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΛΩΡΟ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ – ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


          Ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά διακινούσαν στη μισή Πελοπόννησο τρεις Ρομά από τον Άγιο Φλώρο του Δήμου Καλαμάτας.

          Τα τρία άτομα ηλικίας 22, 37 και 39 ετών συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου έπειτα από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και την Δίας Μεσσηνίας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών.

          Για να φθάσουν στην εξάρθρωση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης οι αστυνομικοί αξιοποίησαν σειρά πληροφοριών και χρησιμοποίησαν διάφορα φυσικά και τεχνικά μέσα, διαπιστώνοντας ότι οι τρεις συλληφθέντες δρούσαν τουλάχιστον το τελευταίο τρίμηνο διακινώντας ναρκωτικά σε Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία και Ηλεία αποκομίζοντας από την δράση τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

          Στην βάση τους στον Άγιο Φλώρο μάλιστα, όπως προέκυψε, έθαβαν στο έδαφος τα ναρκωτικά, με σκοπό να μην γίνονται αντιληπτοί και να μπορούν ανενόχλητη να οργανώνουν τη διακίνηση.

          Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τους δράστες και εντόπισαν τις κρύπτες στο έδαφος, τις οποίες μάλιστα κάλυπταν και με τσιμεντόλιθους.

          Κάτω από δύο τέτοιες κρύπτες οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 526 γραμ.

          Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

          Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά.

          Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας της οργάνωσης και η τυχόν εμπλοκή περισσοτέρων ατόμων σε αυτή.
 


 

 

 

 

 

 

 

                Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ