«ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ YOUTUBE – ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ MOY »


          Σύζυγος περιγράφει τις δικαιολογίες που του έλεγε για να φεύγει από το σπίτι

          Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την αίρεση «Εκκλησία των Εθνών» της Θεσσαλονίκης. Άλλη μια καταγγελία σοκ για τον ψευτο-ιερέα των εξορκισμών στη Θεσσαλονίκη είδε το φως της δημοσιότητας.

          Όπως καταγγέλλει ο κ. Φώτης Παναγιωτάκος, η γυναίκα και τα παιδιά του προσηλυτίστηκαν στην εν λόγω αίρεση και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είδε την γυναίκα του να κάνει την δαιμονισμένη στο Youtube!

          Τόσα χρόνια πολεμάω και φωνάζω μόνος μου για αυτή την οργάνωση και αυτόν τον άνθρωπο», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Παναγιωτάκου, ο οποίος είδε στη συνέχεια την οικογένειά του να διαλύεται.

          Συγκλονίζει η περιγραφή του για τον τρόπο που έμαθε όσα συνέβαιναν στις μαζώξεις που γίνονταν με πρωτοβουλία της αίρεσης:           «Ήξερα ότι η γυναίκα μου πάει κάπου, ότι μαζεύονται κάπου… Βέβαια την ρωτούσα που πήγαινε και μου έλεγε “πάμε σε κάποια σπίτια, μιλάμε, τραγουδάμε, ψήνουμε”. Το έμαθα όταν πρωτοείδα το βίντεο με τον εξορκισμό».

          Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται η πρώην σύζυγός του ως δαιμονισμένη να ωρύεται, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε στο MEGA πως όσο ήταν μαζί της δεν έβλεπε στην πραγματικότητα κάποια δαιμονισμένη γυναίκα. «Ή κάποιο θέατρο παίζει ή κάτι της δώσανε», είπε.

          Ο κ. Παναγιωτάκος είχε παρευρεθεί μία φορά στην «Εκκλησία των Εθνών» και δήλωσε πως ήταν υποψιασμένος από την αρχή για το τι γίνεται στις συγκεκριμένες συγκεντρώσεις.

          «Πάντα έλεγα στη γυναίκα μου ότι είναι απατεώνες και θα μας καταστρέψουν. Όταν είδα το βίντεο την πήρα τηλέφωνο και της είπα “τι είναι αυτά;”. Μου είπε «δεν είμαστε εμείς». Όταν είδα το κανονικό βίντεο από το site τους σοκαρίστηκα», δήλωσε.

          Αμετανόητος ο επικεφαλής της αίρεσης: «Η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει κανονικά το έργο της»

          Η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει να λειτουργεί, σύμφωνα με τον επικεφαλής της, παρά το γεγονός πως ο ίδιος συνελήφθη και η Αστυνομία σφράγισε τον χώρο που γίνονταν οι «εξορκισμοί» στη Θεσσαλονίκη.

          O 38χρονος επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» Χαράλαμπος Τσακωνίδης, συνελήφθη μετά από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις πρακτικές αλλά και τη λειτουργεία της αίρεσης. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με τη δίκη του να προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ