ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 27ΧΡΟΝΗΣ

 

          Έναν 22χρονο και έναν 23χρονο συνέλαβαν χθες οι αστυνομικές αρχές Κω μετά από καταγγελία 27χρονης για βιασμό.

          Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

          Την 04-09-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο

αλλοδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών κατηγορούμενοι για βιασμό, ύστερα από σχετική καταγγελία 27χρονης αλλοδαπής.

          Αστυνομικό δελτίο:

          Την 03-09-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., δύο 17χρονοι ημεδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

          Την 04-09-2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

          Την 04-09-2022 το βράδυ συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 23 ετών κατηγορούμενοι για βιασμό, ύστερα από σχετική καταγγελία 27χρονης αλλοδαπής.

 


                Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/news/en-dodekaniso/450779/synelifthisan-dyo-nearoi-stin-gia-viasmo-27chronis

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ