ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ 34ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (Εικόνες)


          Άγρια επίθεση σκύλων σε 34χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, έγινε σήμερα το πρωί 07:20 της Δευτέρας (12/9/22) στην είσοδο εργοστασίου τοπικών προϊόντων, λίγο πριν το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

          Η 34χρονη εργαζόμενη μητέρα προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο εργασίας της μάταια, καθώς έγινε αποδέκτης επίθεσης από 7 περίπου αδέσποτα, χωρίς να μπορεί να τη βοηθήσει κανένας, ευτυχώς μετά από περίπου 10 λεπτών που δεχόταν δαγκωματιές από τα αδέσποτα σκυλιά, κατάκοιτη στο έδαφος, την έσωσαν δυο συνάδελφοι της που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια.

          Σύμφωνα με πληροφορίες του kalamatatimes.gr, συνάδελφοι της την μετέφεραν στο νοσοκομείο Καλαμάτας με ΙΧ όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

 Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamatatimes.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ