ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟ ΒΡΕΦΟΣ 4 ΜΗΝΩΝ - ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

          Διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” στην Αθήνα νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 4 μηνών από τον Αετό Τριφυλίας, το οποίο φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον 20χρονο πατέρα του, που έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία.

          Tο βρέφος μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τους γονείς του στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με σπασμούς και άμεσα κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και διασωληνώθηκε και επειγόντως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο “Αγία Σοφία”.

          Παράλληλα οι γιατροί παρατήρησαν ότι το παιδί έφερε μώλωπες και άλλα σημάδια κακοποίησης και έτσι ενημέρωσαν την Αστυνομία με την Ασφάλεια Καλαμάτας να αναλαμβάνει να ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί χρειάστηκε επείγουσα νοσηλεία.

          Οι αστυνομικοί από την Καλαμάτα ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ζητήθηκε η προσαγωγή του 20χρονου Αλβανού πατέρα και της συνομήλικής του Ελληνίδας μητέρας στην Καλαμάτα για να επείγουσα προανάκριση.

Κ       ατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε, ότι ενώ η μητέρα βρισκόταν στην εργασία της και επειδή το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα, το έπιασε με δύναμη και το ταρακούνησε με βία.

          Άλλωστε και οι γιατροί που εξέτασαν το παιδί διέγνωσαν σύνδρομο ανατάραξης, που αποτελεί μορφή κακοποίησης και οδήγησε στη διασωλήνωσή του.

          Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στον Αετό, όπου βρέθηκαν ένα δενδρύλλιο χασίς, ένα πιστόλι και σφαίρες, κάτι που οδήγησε στη σύλληψη και της 20χρονης μητέρας, ενώ το αδίκημα αυτό βαρύνει και τον πατέρα, ο οποίος τη Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας για να απολογηθεί τόσο για την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, όσο και για τα αδικήματα που σχετίζονται με τα ευρήματα στο σπίτι.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ