ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ 56ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ


          Μια νέα τραγωδία γράφτηκε σήμερα το πρωί. Δράστης και αυτόχειρας είναι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος στην Καβάλα, που σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και το μωρό που είχαν αποκτήσει με κυνηγετική καραμπίνα.

          Η γυναίκα (ελληνογερμανίδα), ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό, αλλά ο 50χρονος διαφωνούσε, ενώ φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.

          Μάλιστα, για την επιμέλεια του μωρού, την οποία ζητούσε ο δράστης έγινε δικαστήριο την Τρίτη και σε λίγες μέρες θα έβγαινε η απόφαση.

          Η γυναίκα με πατέρα Γερμανό καταγόταν από τη Λεκάνη του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, όπου είχε επιστρέψει πριν από έξι χρόνια μετά από πανεπιστημιακές σπουδές για να κάνει διπλωματική εργασίας. Εκεί, ζούσε στο σπίτι των παππούδων της στο χωριό και γνώρισε τον  κτηνοτρόφο με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ωστόσο, έκαναν το παιδί που ήταν δέκα μηνών.

          Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια, όταν η γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα και ερωτεύτηκε τον 56χρονο. Οι δυο τους απέκτησαν παιδί και στη συνέχεια ήρθε η ρήξη στη σχέση τους.

          Πριν από λίγο καιρό χώρισαν και η 31χρονη του είχε ανακοινώσει ότι θα επέστρεφε στη Γερμανία όπου ζει η οικογένειά της, με αποτέλεσμα οι καυγάδες μεταξύ τους να γίνουν καθημερινό φαινόμενο και να προκαλούν σούσουρο στη μικρή κοινωνία του χωριού.    Μάλιστα, η κοπέλα έμενε στο σπίτι της γιαγιάς της στο οποίο πήγαινε καθημερινά ο δράστης προκειμένου να την πείσει να μείνει στο χωριό.

          Σήμερα, ο δράστης παρέσυρε με δικαιολογίες την 31χρονη και το μωρό στο μαντρί του, όπου είχε την καραμπίνα. Εκεί γράφτηκε ο τραγικός επίλογος, όταν όπλισε την καραμπίνα και πυροβόλησε αρχικά το μωρό, ενώ στη συνέχεια σκότωσε τη γυναίκα του και στο φινάλε αυτοκτόνησε.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ