ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 62ΧΡΟΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ


          Την απώλεια του 62χρονου καθηγητή Μαθηματικών Γιώργου Μπελογιάννη θρηνεί η εκπαιδευτική κοινότητα της Μεσσηνίας.

          Ο Γ. Μπελογιάννης που δίδασκε στο 4ο Λύκειο Καλαμάτας, έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν κάνοντας κάποια τεχνική εργασία στο σπίτι του, έπεσε από την σκάλα. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη νεκρός.

          Η κηδεία του άτυχου καθηγητή θα γίνει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, στο νεκροταφείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

 


                Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

  

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ