Η 9η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΆΡΤΟΣ – ΟΙΝΟΣ - ΈΛΑΙΟΝ»


          Παρουσία πλήθους κόσμου, ανάμεσά τους αιρετοί της Βουλής και της Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022, τα εγκαίνια της 9ης Παρουσίασης Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος - Έλαιον» (2022) που φιλοξενείται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.

          Στο επίκεντρο της «Άρτος – Οίνος - Έλαιον», που έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες, τα ποιοτικά αγροδιατροφικά μας προϊόντα και ο Ελληνικός λαϊκός πολιτισμός.

          Η 9η «Άρτος – Οίνος - Έλαιον» , που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τιμώμενο προϊόν το σύκο.

          Στην 9η Παρουσίαση Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Καλαμάτας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα και να ενημερωθούν για δράσεις σχετικές με τον πρωτογενή τομέα.

          Την 9η «Άρτος – Οίνος - Έλαιον» εγκαινίασε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος νωρίτερα σε χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της δράσης που έγινε θεσμός για την πόλη, αναδεικνύοντας τα τοπικά μας προϊόντα. Ο Δήμαρχος, επίσης, εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση της «Άρτος – Οίνος - Έλαιον», τους εκθέτες, τους εθελοντές και τις Υπηρεσίες του Δήμου.

          Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος και ο Πρόεδρος της ΣΥΚΙΚΗΣ Παναγιώτης Παπαγεωργίου.

          Η τελετή των εγκαινίων άνοιξε με Αγιασμό που τέλεσε ο π. Αθανάσιος Σιψάς, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Μεσσηνίας. Τις εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.  

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ