ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


          Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Μανιακίου και Φορμίωνος στη Ράχη της Καλαμάτας Μεσσηνίας.

          Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή ένα όχημα παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τη σύγκρουσή του με άλλο όχημα. Λόγω της ανατροπής του οχήματος χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας για τον απεγκλωβισμό ατόμου.

          Και όλα αυτά λίγα μέτρα από το 6ο Δημοτικό και την παρακείμενη παιδική χαρά, όπου καθημερινά κινούνται αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

 Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ