ΒΙΑΣΑΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ


          Άλλη μια αποτρόπαια πράξη βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με δράστες δύο άτομα που ξεκίνησαν από το Κερατσίνι και πήγαν στη Λιβαδειά όπου βίασαν μια 17χρονη σε χωράφι και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

          Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ήδη, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 23 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας. Η σύλληψή τους έγινε το βράδυ της Πέμπτης (14/10/2022) στο Κερατσίνι.

          Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στην αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, η 17χρονη επικοινώνησε με τον 23χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του στη Λιβαδειά. Αυτός όμως πήγε στο σημείο της συνάντησης με  τον 26χρονο φίλο του.

          Η 17χρονη, η οποία δεν περίμενε ότι θα συναντούσε δύο άτομα και κατάλαβε ότι βρισκόταν σε κίνδυνο επιχείρησε να φύγει χωρίς όμως να το κατορθώσει, καθώς οι δύο άνδρες την έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητό τους και την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου τη βίασαν.

          Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η 17χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού και αμέσως δόθηκε άδεια για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Μόλις ταυτοποιήθηκαν τα δύο άτομα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια της Λιβαδειάς.

          Η αστυνομία αναμένεται να οδηγήσει τους συλληφθέντες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς ενώ ταυτόχρονα ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις βιασμών ανηλίκων.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ