ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 24ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


          Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα μία 24χρονη αναφέροντας, ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης στο κέντρο της Καλαμάτας.

          Η νεαρή ανέφερε, ότι καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στις 5:30 σήμερα τα ξημερώματα και  καθώς εκκινείτο επί της οδού Αγίου Νικολάου, άγνωστος την πλησίασε και την χάιδεψε.

          Η κοπέλα ενοχλημένη αντέδρασε φωνάζοντας για βοήθεια και παράλληλα επιχείρησε να τον απωθήσει.      Κατά την προσπάθειά της τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για την παροχή πρώτων βοηθειών και έπειτα αποχώρησε.

           Ο άγνωστος δράστης μετά τις φωνές τράπηκε σε φυγή και αναζητείται, ενώ η κοπέλα θα υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση.

          Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, όπου έγινε και η καταγγελία.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ