ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


          Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε πριν λίγη ώρα ο 35χρονος, που είχε συλληφθεί την Τρίτη για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 24χρονης στο κέντρο της Καλαμάτας.

          Ο 35χρονος, που απολογήθηκε σήμερα στις εισαγγελικές αρχές της Καλαμάτας, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Κώστα Μαργέλη, φέρεται να έχει αρνηθεί πλήρως τις κατηγορίες που του αποδίδονται για απόπειρα βιασμού και πρόκληση ελαφράς σωματικής βλάβης.

          Μετά την απολογία του για το καταγγελόμενο περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Αγίου Νικολάου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα μία φορά το μήνα, να μένει σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων από την 24χρονη, αλλά και απαγόρευσης κυκλοφορίας του από τις 12 τα μεσάνυχτα έως και την Ανατολή του Ηλίου.

          Οσο για τις υπόλοιπες υποθέσεις στις οποίες από την έρευνα της Αστυνομίας φέρεται να εμπλέκεται δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη και πιθανόν στο μέλλον να αποτελέσουν αντικείμενο άλλης δικογραφίας.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ