Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΆΝΘΙΜΟΣ ΕΙΣΗΧΘΗ 424 ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ


          Θετικός στον Covid-19 βρέθηκε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο πλαίσιο του τακτικού προληπτικού ελέγχου με rapid test.

          Όπως ενημερώνει η μητρόπολη, ο Παναγιώτατος καθαρά για προληπτικούς λόγους εισήχθη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, διευκρινίζοντας παράλληλα πως σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική και δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

          Επισημαίνει ωστόσο πως προς το παρόν κρίνεται σκόπιμη η παραμονή του στο νοσοκομείο, προκειμένου να έχει την καλύτερη ιατρική παρακολούθηση.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://orthodoxia.info

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ