ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΡΗΜΑΖΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ


          Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας περίπτωση κλοπής σε Ιερό Ναό στην περιοχή του Πηδήματος τα ξημερώματα της 5ης προς 6 Οκτωβρίου 2022.

          Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου για κλοπή. Όπως προέκυψε, ο 36χρονος αναρριχήθηκε στη σκεπή της εκκλησίας, αφαίρεσε κεραμίδια και μπήκε στο ναό.

          Στη συνέχεια αφαίρεσε από το παγκάρι της εκκλησίας 20 ευρώ.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ