ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ - ΞΕΚΛΗΡΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕ …..


          Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας Ημαθίας, το βράδυ της Παρασκευής.

          Αυτοκίνητο ΙΧΕ κινούμενο -προφανώς- με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη, παρέσυρε τρεις πεζούς, μία νεαρή μητέρα και τα δύο της παιδιά, και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα.

          Όπως αναφέρει το emvolos.gr, από το σφοδρό χτύπημα, έχασε ακαριαία τη ζωή της 15χρονη κοπέλα, ενώ βαριά τραυματισμένοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βέροιας, η μητέρα και το δεύτερο ανήλικο παιδί.

          Συγκεκριμένα, η 11χρονη κόρη που μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βέροιας, λόγω της κρίσιμης  κατάστασης της υγείας της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται στην παιδο-ορθοπαιδική κλινική του Ιπποκράτειου. Μετά τη μεταφορά της χειρουργήθηκε άμεσα.

          Η 11χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, φέρει πολλαπλά κατάγματα στην κνήμη αλλά και στον θώρακα, όπως και σε άλλα σημεία του σώματός της, αλλά η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί. Παρακολουθείται τόσο από ορθοπεδικούς, όσο και από παιδοχειρουργούς. 

          Αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος καθώς η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο δεν τον βρήκε.

          Τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου όπως έγινε γνωστό  ότι συνελήφθη.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ